Dit zijn

Onze softwareproducten

die het leven nét iets makkelijker maken.

pijl schuin blauw naar transparant
De visie achter de producten van AFAS is dat ze het leven nét iets makkelijker maken. We werken vanuit onze visie aan software voor de business-to-business markt en de consumentenmarkt. Deze producten noemen we AFAS Profit en AFAS Personal.

AFAS Profit

De visie achter de ERP software van AFAS is dat al administratieve processen, van Financieel tot HRM tot Logistiek, volledig geautomatiseerd zijn in één en hetzelfde softwarepakket. AFAS maakt daarin geen maatwerk, maar werkt vanuit een zelfontwikkelde standaardoplossing die voor elke klant ingericht kan worden. Dit dwingt de ontwikkelaars van AFAS Profit na te denken over elegante oplossingen die voor elke klant bruikbaar zijn. 


AFAS Personal


AFAS Personal is het consumentenproduct van AFAS. Waar AFAS Profit organisaties beter organiseert door administratie makkelijker te maken, doet AFAS Personal dit voor huishoudens. De populaire term hiervoor is een ‘online huishoudboekje’.

AFAS Personal biedt een compleet overzicht van alle relevante geldzaken binnen een huishouden. Dus de lopende rekening, budgetten, contracten en abonnementen, pensioenen , maar ook de meer ingewikkelde financiële producten, zoals hypotheken.

AFAS Personal is een single page webapplicatie gebaseerd op een LAMP stack en een Ember.js frontend.