Wil jij ...

Stage

komen lopen bij AFAS Software?

pijl schuin blauw naar transparant
Wil je jouw kennis van development zo inzetten dat Nederland er ook écht wat aan heeft? Dan is een stage-opdracht bij AFAS Software de perfecte plek.

Neem bijvoorbeeld de stage bij ons online huishoudboekje AFAS Personal:

Als stagiair web development krijg je de kans om bijzondere onderzoeken te doen, leuke prototypes te bouwen voor AFAS Personal. Je kan ontzettend veel leren en als je het goed doet draag je ook direct bij aan onze user base van meer dan een half miljoen mensen. Sterker nog, als je het echt goed doet, is de kans groot dat we je na de stageperiode een baan aanbieden. Verder ben je niet bang om te ondernemen en zelfstandig een mooie opdracht neer te zetten.


Jouw rol

Samen met het team van AFAS Personal vind je een passende opdracht die past bij jouw interesse en talent. Je wil onderzoek doen naar relevante onderwerpen op het gebied van persoonlijke geldzaken of web development in het algemeen. Je bent bereid dat in de praktijk te brengen door ook actief mee te bouwen aan het platform.


Over jou

  • Je wilt afstuderen voor jouw HBO- of WO-opleiding;
  • Voor alle afstudeerrichtingen, zolang je naast het onderzoek wil bouwen aan een webapplicatie die gebruikt wordt door meer dan 500.000 mensen!


Waarom bij ons stage lopen?

  • Werken bij een succesvol bedrijf met grote toekomstplannen
  • Maak onderdeel uit van een gedreven team
  • Doorgroeimogelijkheden


Solliciteren

Wil je met ons kennismaken? Stuur dan je CV en een leuke e-mail naar vacatures@afaspersonal.nl. We horen graag van je!