Hoe is

AFAS als werkgever?


pijl schuin blauw naar transparant
Waarom zou je bij AFAS willen komen werken? Een belangrijke vraag, want wij doen dingen soms nét even anders. Tegelijkertijd vertellen we je ook vertellen waarom je niet bij AFAS zou willen werken.

Waarom moet je wél bij AFAS komen werken?

  • Als je wil werken bij een bedrijf wil werken waar vakkennis, passie en enthousiasme de boventoon voeren...
  • Als je bezig wil zijn met de toekomst van ondernemend Nederland...
  • Als je een uitstekend salaris wel, met een 13e maand, pensioenregeling, winstdelingsregeling en een persoonlijk opleidingsbudget...

...dan zou AFAS wel eens de beste werkgever van Nederland kunnen zijn voor jou.

AFAS is een familiebedrijf en een betrokken werkgever. Bij jou, maar ook bij jouw familie. We proberen daarom een stabiele, fijne werkomgeving te creëren waarin je plezier hebt in je werk en optimaal kunt presteren. Om een paar voorbeelden te geven:

  • Het AFAS Broodjes Bestel Systeem, waardoor je nooit meer zelf je brood hoeft mee te nemen
  • De allerbeste koffie en thee (elke motor heeft zijn brandstof nodig :-) )
  • Een fitnessruimte die je gratis en onbeperkt kunt gebruiken
  • Up-to-date hardware met 2 extra schermen

Ook organiseren we veel evenementen voor, met en door onze developers. Zo is er bijvoorbeeld de jaarlijkse DevDays, houden we 'pizzasessies' over allerlei dingen zoals de Raspberry Pi en Lego Mindstorms, faciliteren we en bezoeken we veel conferenties. 

Waarom zou je niet bij AFAS gaan werken?

Als je op zoek bent naar de hipste start-up van Nederland waar de koers elke dag anders is en je, ongeschoren, in je Metallica (of willekeurig andere band) t-shirt, op je teenslippers komt binnenlopen, je klusje klaart en weer naar huis kan gaan...dan moet je vooral  níet bij ons komen werken.

Als je contact met je collega’s als een onvermijdbaar kwaad ziet en je geen belang hecht aan een betrokken werkgever die er echt voor jou is, dan is AFAS waarschijnlijk niet het bedrijf voor jou. 

Onze visie

Zoals gezegd doen we sommige dingen nét even anders bij AFAS. Zo maken we bijvoorbeeld geen maatwerk, maar proberen we met een schaalbaar, flexibel standaardproduct zoveel mogelijk klanten goed te helpen. Om dat te bewijzen gebruiken we dat product ook zelf volledig. Geen uitzonderingen. "Drink your own champagne", zogezegd. 

Ontwikkelaars gezocht

Om onze klanten verder te helpen en de toekomst werkelijkheid te laten worden heeft AFAS ontwikkelaars nodig. Daarom hebben wij meerdere vacatures, traineeships en stages binnen AFAS. En daarbij maakt het niet uit of je al ervaren bent, net afgestudeerd bent of een stage wil lopen. AFAS heeft een plek voor jou waarbij je wordt meegenomen in de processen, AFAS in jou investeert en je gegarandeerd uitgedaagd wordt.